Благо връща Валери на терена: Нареди го до Пулев и Жоро Валентинов


Благо връща Валери на терена: Нареди го до Пулев и Жоро Валентинов
Снимка: bTV

3791 0

Бившият футболист и спечелил наскоро седмия сезон на "Сървайвър" - Благой Георгиев. организира мащабен благотворителен мач-концерт на 10-ти юни. 

Събитието ще се проведе в Арена "София" (бившата "Арена Армеец"), а поканени са редица популярни имена от родната театрална и кино сцена, спортисти и лица от шоубизнеса. 

Сред тях се нареждат телевизионните водещи Николаос Цитиридис, Иван и Андрей, Тото и Лъчо от група "СкандаУ", актьорите Асен Блатечки и Филип Буков, боксьорът Тервел Пулев и бившият национал Валери Божинов. Водещи на събитието ще бъдат Ники Кънчев и Натали Трифонова.

Билетите за събитието са на стойност 20 лева, а целта на събитието е събиране на средства за деца без родителски грижи и стимулиране на здравословен начин на живот. 

Поканата на Благо

"Вярвам, че всички ние, заедно, можем да направим България по-добра и да помогнем на онези, които имат нужда от нас! Затова ви каня на едно изключително събитие - благотворителния мач-концерт "Оцелелите VS. БГ звездите" на 10 юни в "Арена Армеец"! Пригответе се за грандиозен спектакъл между част от участниците в „Сървайвър“ и известни имена от родния шоубизнес - обичани актьори, музиканти, певци, тв водещи и легенди от близкото минало. Към тях ще се присъединят и невероятните Златни момичета.

Благодарен съм на всички, защото не чух нито един отказ! В България има много добри хора, които мислят за децата ни. Те са нашето бъдеще. Ето защо събраните средства ще отидат за децата, лишени от родителски грижи и за стимулирането на здравословния начин на живот.

Каня всички вас! За мен ще бъде чест и привилегия да се видим на 10 юни и да покажем, че заедно сме по-сърцати и по-силни!", написа бившият национал в социалните мрежи.

Вижте с какво сравни Благо чувството да спечели Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички