Валери Божинов пожела успех на Манчестър Сити и коментира развръзката в Първа лига: Когато Левски не е в борбата за първото място...


Валери Божинов пожела успех на Манчестър Сити и коментира развръзката в Първа лига: Когато Левски не е в борбата за първото място...
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

1457 0

Бившият български нападател на Манчестър Сити - Валери Божинов, пожела успех на тима на Хосеп Гуардиола във финала на Шампионска лига срещу Интер, който започва тази вечер (10 юни) от 22:00 часа българско време.

*"Гражданите" държаха неговите права между 2007-а и 2010-а година, а за този период от време той бе пращан и под наем в Парма. Божинов се отчете с 12 мача, 1 гол и 1 асистенция за "небесносините", като е редно да се отбележи, че две тежки контузии му попречиха да разгърне пълния си потенциал на Острова.

"Аз съм играл в Сити, пожелавам успех и да са еднолични шампиони. Дано са живи и здрави и дано успеят", заяви той пред "Sportal", а на въпрос дали Лудогорец е станал заслужено шампион в Първа лига отговори по следния начин:

"Какво значи заслужено, щом е станал Лудогорец шампион, значи е заслужено. До последно бе борбата. Вижте, аз съм безпристрастен, когато Левски не е в борбата за първото място, за мен няма нищо друго стойност и цена", уточни все пак 37-годишният Валери Божинов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ексклузивно в SportLive! Петър Курдов съсипа от критики капитана на Левски: Освен Наско Сираков или Илиана Раева да влязат вместо него!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички