Хосеп Гуардиола се пошегува с Реал Мадрид и обясни: Уморен, спокоен и удовлетворен съм


Хосеп Гуардиола се пошегува с Реал Мадрид и обясни: Уморен, спокоен и удовлетворен съм
Снимка: Getty Images

7564 0

"Уморен, спокоен и удовлетворен съм. Този ш*бан трофей е толкова трудно да бъде спечелен, но беше "написано в звездите". Той ни принадлежи!" - това заяви Хосеп Гуардиола на пресконференцията си след победата на Манчестър Сити във финала на Шампионска лига срещу Интер.

"Те бяха наистина, наистина добри", не скри Пеп по адрес на "нерадзурите" и допълни: "Може би ние не бяхме на най-доброто си ниво. На полувремето казах на моите футболисти, че трябва да бъдат по-търпеливи. В такива двубои трябва да имаш и малко късмет".

"Сега ще празнуваме в хотела със семействата и приятелите си. В понеделник (б.р. - 12 юни) ще има парад в Манчестър. Ще започнем следващия сезон от нулата, но в момента нямам енергията да мисля за него, просто е невъзможно. Нуждаем се от почивка".

"Да спечелиш първия трофей от Шампионска лига е много трудно. Може би в бъдеще, не казвам, че ще бъде лесно, но може би ще се чувстваме по-комфортно в този турнир", обясни Пеп и за финал се пошегува с най-титулувания клуб в надпреварата - Реал Мадрид, който я е печелил 14 пъти:

"Те са само с 13 Шампионски лиги пред нас, така че - внимавай, Реал Мадрид! Защото ако спиш, ние ще те настигнем!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Симоне Индзаги предрече нов финал за Интер и заяви: Заслужавахме повече!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички