Кристиано Роналдо за малко не се контузи заради нахлул фен, който иска селфи (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо за малко не се контузи заради нахлул фен, който иска селфи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1961 0

Кристиано Роналдо бе близо до това да се контузи по време на последния си мач за Португалия, след като фен нахлу на терена за "лов на селфита" и успя да го настъпи.

Петкратният носител на "Златната топка" участва в квалификационен мач за Евро 2024 срещу Босна и Херцеговина в понеделник. Той успя да вкара още два гола в това състезание, с което счупи рекорда си в мъжкия международен футбол до 127 попадения.

Роналдо е преследван навсякъде

И двата гола на Роналдо дойдоха преди полувремето, но той също беше изправен пред отчаян фен преди почивката да бъде уловен за бърза среща. Тя обаче можеше да се окаже много по-лоша за легендарния играч, тъй като той очевидно изпитваше някаква болка, преди да се отърси от удара в крака си.

Въпросният инцидент се случи в 38-ата минута, като фен се промъкна до Роналдо, докато той се готвеше да изпълни тъч. След това споменатият привърженик прескочи рекламните пана и влезе на терена, като намерението му беше да се снима с Роналдо. Когато персоналът по сигурността влезе, Роналдо бе настъпен по десния крак. И по време на мача със Словакия също имаше подобен инцидент, но тогава Кристиано изпълни желанието на фена. А португалецът се закани да стигне до 900 гола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички