Фернандеш: Признателни сме, че живеем в епохата на Роналдо


Фернандеш: Признателни сме, че живеем в епохата на Роналдо
Снимка: Getty Images

1306 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш отдаде чест на звездния си съотборник и сънародник Кристиано Роналдо, който вкара два гола при победата на Португалия над Словакия с 3:2. успехът дойде в квалификация за Евро 2024.

"Всички го знаем - силата и влиянието, което има Кристиано над всички нас, португалските играчи, и възможностите, които той създава за идните поколения. Португалия вече бе посрещана навсякъде с уважение, но след това, което постигна Кристиано, вече всички ги е страх от нашия отбор", започна халфът.

"Признателни сме, че живеем в неговата епоха. Имаме привилегията да го гледаме как играе. Аз се чувствам специален, че играя с него. Той беляза не само историята на Португалия, но и на световния футбол. Направи страхотни неща, които може би никога няма да се повторят. Надявам се за доброто на футбола да бъркам", продължи Фернандеш.

"Надявам се, че още някой Кристиано Роналдо ще се роди, но ще бъде много трудно. Зависи от нас да се възползваме от всичко, което той още може да даде. Няма значение, че казват, че той вече не е това, което е бил.

Всички играчи трябва да се адаптират към различното време. Кристиано се адаптира и продължава да прави това, което умее най-добре - да вкарва голове", завърши португалецът. А ето каква мащабна цел си постави Роналдо, след като класира тима на Евро 2024.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички