Категоричен Роналдо: Искам да стигна до 900 гола, предизвикаха ме за 1000


Категоричен Роналдо: Искам да стигна до 900 гола, предизвикаха ме за 1000
Снимка: Getty Images

1799 0

5-кратният носител на "Златната топка" - Кристиано Роналдо, имаше основна заслуга за победата на Португалия с 3:2 над Словакия, която официално класира "мореплавателите" на Евро 2024 в Германия. 38-годишният футболист вкара 2 гола, а след края на срещата, която бе под номер "200" за него с националната фланелка, заяви, че иска да увеличи головата си сметка в своята кариера.

Роналдо е "гладен" за още попадения

"Имах разговор с президента на Порто – Пинто да Коща и той ми отправи интересно предизвикателство – да вкарам 1000 гола. Но преди да го направя, искам да стигна 900, в което съм уверен. За да отбележа 1000 обаче ще трябва да преодолея повече от едно препятствие", сподели португалецът.

"В живота ми се случиха някои неща в личен и професионален план, които ме принудиха да правя краткосрочни планове. Тялото ми реагира добре на натоварването, щастлив съм да играя и да вкарвам както за клуба си Ал-Насър, така и за националния отбор", добави още Роналдо.

Кристиано вече има 857 гола на сметката си като професионалист. Освен за Португалия той е реализирал за някои от най-големите грандове в Европа - Спортинг Лисабон, Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Ювентус, а в момента го прави за саудитския Ал Насър.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдо с емоционално съобщение след успеха над Словакия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички