Козът на Тен Хаг срещу Роналдо му играе лоша шега: Трио в Манчестър Юнайтед тормози треньора


Козът на Тен Хаг срещу Роналдо му играе лоша шега: Трио в Манчестър Юнайтед тормози треньора
Снимка: Getty Images

3452 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е силно притеснено относно слабост в работата на Ерик тен Хаг. Треньорът на английския колос има проблем в справянето с големите егота в съблекалнята на отбора.

Какво се случва?

Това споделя "Football Insider". От информацията става ясно, че трима футболисти създават главоболия на нидерландеца. Това са бившият капитан Хари Магуайър, младият нападател Мейсън Грийнууд и крилото Джейдън Санчо.

Централният защитник разочарова силно с изявите си и загуби лидерската си роля в тима. Грийнууд от своя страна се замеси в скандал с приятелката си, след което бе преотстъпен в Хетафе. Бившият ас на Борусия Дортмунд пък влезе в пререкание с наставника и към момента е извън неговия състав. Всичко това от своя страна рефлектира върху йерархията в клуба и кара шефовете да се замислят.

Силата на треньора се превръща в слабост?

Любопитно е, че още с встъпването си в длъжност Тен Хаг впечатли всички със своята безпощадност, що се отнася до подобни казуси. Той се забърка с егото на не кого да е, а на клубната легенда Кристиано Роналдо, на когото не отстъпи и крачка.

Специалистът отстояваше позицията си докрай и получи пълната подкрепа от ръководството, както и тази на сериозна част от феновете. Впоследствие португалският голмайстор се принуди да напусне "Олд Трафорд", което до онзи момент изглеждаше немислимо.

Същевременно европейски колос погледна към един от проблемното трио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички