Кристиано Роналдо поведе Ал Насър към 1/2-финалите, бивш на Юнайтед с първа асистенция (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо поведе Ал Насър към 1/2-финалите, бивш на Юнайтед с първа асистенция (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

7941 0

Суперзвездата на Ал Насър Кристиано Роналдо отбеляза пореден важен гол, разписвайки се в трети пореден мач. Той откри резултата срещу Раджа Казабланка в четвъртфинален мач за Арабската купа на клубните шампиони. Срещата завърши с победа с 3:1 за Роналдо и компания.

По този начин отборът му си гарантира място на полуфиналите от надпреварата. Там Ал Насър ще се изправи срещу Ал Шорта от Ирак. Тимът надделя над Ал-Сад с 4:2, за да си гарантира мястото там. В другия полуфинал Ал Хилал, който отстрани шампиона на Саудитска Арабия Ал Итихад, ще срещне победителя от двойката Ал Шабаб - Ал Уехда.

Колкото до дуела на Ал Насър с Раджа Казабланка - Кристиано откри още в 19-ата минута, възползвайки се от асистенция на Андерсон Талиска. Португалецът получи на границата на наказателното поле и моментално стреля с по-слабия си ляв крак, придавайки впечатляваща сила на удара си.

След още 20-ина минути Ал Насър вече водеше с 3:0 след попадения на Ал Ганам и Фофана. За попадението на втория пък асистира още едно ново попълнение - бившият играч на Манчестър Юнайтед Алекс Телес. Маду си отбеляза автогол в 41-вата минута и намали пасива на Раджа Казабланка, но не се стигна до по-сериозно напрежение за Ал Насър. За Кристиано Роналдо и компания предстои именно полуфиналът срещу Ал Шорта.

Вижте как Ал Насър отпадаше от турнира, но Роналдо го спаси в края (ВИДЕО) в мач отпреди няколко дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички