Кристиано Роналдо напомни: Саудитската лига ще е сред най-добрите в света


Кристиано Роналдо напомни: Саудитската лига ще е сред най-добрите в света
Снимка: Getty Images

1863 0

Един от най-добрите футболисти на планетата - Кристиано Роналдо, напомни за свои думи от преди година, заявявайки, че саудитската професионална лига, в която се подвизава с Ал Насър скоро ще бъде сред най-добрите в света.

Кристиано Роналдо напомни за своите думи

Португалецът отбеляза своя хеттрик номер 63, извеждайки Ал Насър до победа с 5:0 над Ал-Фатех в саудитската Про лига. Веднага след мача 5-кратният носител на "Златната топка" напомни на обществеността, че първенството в Близкия Изток ще е сред най-добрите много скоро.

"Много съм щастлив, че съм в Саудитска Арабия. Казах го преди година - Саудитската Про лига ще е сред най-добрите в света, тъй като редица големи имена дойдоха тук. Искам и да благодаря на Кралството, че ме прие, много съм щастлив. Нашето ниво се подобрява и това е несъмнено с работата на всеки един", каза португалецът.

Подемът на футбола в Саудитска Арабия

За мнозина големия виновник за това е самият Кристиано Роналдо. Той бе първата глобална футболна звезда, която премина в Саудитската Про лига. Неговия пример бе последван от редица други големи имена като Садио Мане, Неймар, Сергей Милинкович-Савич, Калиду Кулибали и още много, които вече се подвизават в Близкия Изток.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любимата на Роналдо разказа за трудностите си, преди да го срещне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички