Мъжете им са най-великите съперници, а те...изкарват пари заедно


Мъжете им са най-великите съперници, а те...изкарват пари заедно
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

5242 0

Докато техните мъже поддържат най-великото съперничество не само в историята на футбола, но и на спорта, половинките на Лионел Меси и Кристиано Роналдо изкарват пари със съвместен труд.

В името на успеха

Антонела Рокуцо и Джорджина Родригес вече рекламират общ бранд за спортно облекло, носещ званието "Alo". Любимата на Роналдо често публикува видеа и снимки, докато тренира усърдно.

В Инстаграм тя може да се похвали с цели 50 милиона последователи. Същото важи и за жената, пленила сърцето на Меси. Тя от своя страна е следвана от близо 40 милиона души.

И двете красавици редовно запознават своите почитатели с продуктите на въпросната фирма. Към тях се присъединява и приятелката на бившата звезда на Тотнъм Деле Али - Кинди Кимбърли.

Нидерландският модел се качва на стори, пременена от "Alo", с бял потник и червен клин. Джорджина от своя страна залага на по-тъмните модели, а Антонела на разнообразни цветове.

Кои са "Alo"? 

"Alo" е компания, базирана в Калифорния, САЩ. Тя се занимава с дизайн и продажба на спортно и облекло за свободно време. Стартира работа през 2007-а година и към момента продуктите ѝ са налични единствено в щати като Калифорния, Аризона и Ню Йорк. Плановете на ръководителите обаче са да се превърне в световноизвестен бранд.

А какво се крие зад ново празнуване на Меси при гол? Разкрива самата Антонела.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички