"Живях в мразовит склад": Джорджина Родригес разказа за трудностите, преди да срещне Кристиано Роналдо


"Живях в мразовит склад": Джорджина Родригес разказа за трудностите, преди да срещне Кристиано Роналдо
Снимка: GettyImages

13943 0

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, говори за трудностите в своя живот, преди да срещне португалската мегазвезда. Аржентинският модел разкри, че е водила скромен живот в евтин апартамент в Мадрид.

Трудностите, преди да се появи Кристиано

Финансовото положение на Джорджина е било толкова мрачно, че тя призна, че също е живяла в стар склад. Аржентинската инфлуенсърка се зарови в миналото си в сезон 2 на документалния си сериал "Soy Georgina", където сподели следното:

"Пристигането ми в Мадрид не беше страхотно. Търсех много евтини апартаменти, които струваха около 300 -340 долара на месец и се озовах в апартамент, който беше складово помещение. Живях в мразовит склад, а през лятото беше адски горещо", категорична бе Джорджина.

Джорджина Родригес неведнъж е споделяла, че животът ѝ се е променил, след като се запознава с петкратния носител на "Златната топка".

Родригес в момента е едно от най-известните и влиятелни лица в социалните мрежи. Тя може да се похвали с повече от 50 милиона последователи в "Instagram", а именно постовете и в социалната мрежа и носят изключително добри доходи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мадалина на Григор Димитров шокира с признание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички