"Фокусът му към играта е огромен": Луис Кастро обсипа Кристиано Роналдо с похвали


"Фокусът му към играта е огромен": Луис Кастро обсипа Кристиано Роналдо с похвали
Снимка: Getty Images

1237 0

Мениджърът на Ал Насър Луис Кастро похвали лидера на отбора си - Кристиано Роналдо, който изведе "орлите" до участие в Шампионска лига на Азия.

Португалецът не спечели титла през първия си сезон с клуба, но той започна втория подобаващо, помагайки на Ал Насър да спечели Купата на арабските клубни шампиони. Той също така се отчете с асистенция при победата с 4:2 над Шабаб, която осигури на Ал Насър място в груповата фаза на Шампионската лига на Азия.

Коментарът на Кастро

"Трудно е да кажа нещо, което светът не знае за него. Фокусът му към играта е огромен. Той предава заразителна енергия на своите съотборници. Ежедневните тренировки и възстановяванията му след мачове са фантастични. Той е капитан заради това, което прави във всяка секунда от деня си. Храна, почивка, сън, той има пълен контрол върху тялото си. Той е способен да прескочи собствените си граници", споделя Кастро в интервю, цитиран от "HITC".

Припомняме, че 5-кратният носител на "Златната топка" бе представен в Ал Насър в началото на 2023-а година, след като разтрогна договора си с Манчестър Юнайтед. Португалецът има 14 гола и три асистенции в 21 мача за "орлите" във всички турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Журналистът на Кристиано Роналдо нападна Ерик тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички