Как се представя най-голямата конкуренция на Кристиано Роналдо в Ал Насър?


Как се представя най-голямата конкуренция на Кристиано Роналдо в Ал Насър?
Снимка: Getty Images

2446 0

Кристиано Роналдо бе официално представен като футболист на Ал Насър пред феновете на тима. Десетки хиляди се събраха в Саудитска Арабия в дома на новия клуб на португалеца, за да го посрещнат. Той мина успешно медицински прегледи, а впоследствие изкара и първо тренировъчно занимание.

Така 37-годишният атакуващ футболист размени първи думи с повечето от новите си съотборници. В състава има и по-познати имена за европейските привърженици, каквито са вратарят Давид Оспина и полузащитникът Луис Густаво.

Каква ще бъде ролята на Кристиано Роналдо в Ал Насър?

Любопитно е да се коментира постът централен нападател в тима. Старши треньорът на Ал Насър Руди Гарсия използва предимно схема с един централен нападател, а от няколко години насам именно на тази позиция се подвизава най-често Кристиано Роналдо.

Трябва да отбележим обаче, че в момента арабския тим има никак не лоша опция за тази позиция. Става въпрос за нападател, който остави отлични впечатления на Световното първенство по футбол, което се проведе в Катар.

Венсан Абубакар бе опция номер едно за Руди Гарсия до момента, като нямаше никаква равносилна алтернатива. Той е висок 1,84 м. и е на 30 години. До момента през сезона в местния шампионат има 11 участия, в които е реализирал 4 попадения и е дал 1 асистенция.

Абубакар е бил титуляр във всеки шампионат двубой и почти никога не бива заменян от резерва. Има участие в 20% от попадения на своя тим. За Купата пък влезе като резерва в една среща, но въпреки че игра около половин час, съумя да даде асистенция.

Още при представянето си пък Кристиано Роналдо направи куп жестове към феновете на Ал Насър (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички