Кирил Десподов с основна заслуга за успеха на ПАОК, който го върна към победите (ВИДЕО)


Кирил Десподов с основна заслуга за успеха на ПАОК, който го върна към победите (ВИДЕО)
Снимка: Screenshot / Diema Sport

2853 0

Гръцкият гранд ПАОК, в който се подвизава Кирил Десподов, постигна победа с 2:0 у дома на стадион "Тумба" над Атромитос в мач от осмия кръг на гръцката Суперлига. Родният национал изигра важна роля за успеха, като се отчете с асистенция за първия гол.

Развой на срещата

Цялостно домакините диктуваха играта на терена и изглеждаха доста по-свежи от своя опонент, но въпреки това изпитаха известни трудности, тъй като гостите се защитаваха добре.

В крайна сметка, ПАОК счупи каръка в 43-ата минута. "Черно-белите" получиха правото да изпълнят корнер, а зад топката застана Десподов. 26-годишният нападател центрира добре в наказателното поле, а там Магомед Оздоев нанесе мощен удар с глава и откри резултата.

Video edited on Kapwing

Само 6 минути след почивката ПАОК нанесе своя удар и вкара втори гол. Кирил Десподов проби на фланга и пусна топката за Оздоев в наказателното поле. Първият удар на руснака бе избит от голлинията, но при добавката той не сбърка и отбеляза второто си попадение в мача.

Video edited on Kapwing

ПАОК вече е трети във временното класиране в гръцкия елит. Тимът от Солун е със 17 точки в своя актив и се върна към победите след равенството в последния кръг срещу Панатинайкос. През седмицата "двуглавите орли" ще мерят сили с Абърдийн в Лигата на конференциите.

Десподов пък изигра своя мач номер 7 за ПАОК във всички турнири. Той може да се похвали с 1 попадение и 1 асистенция към този момент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички