Суперлативи! В Гърция се скъсаха да хвалят Десподов


Суперлативи! В Гърция се скъсаха да хвалят Десподов
Снимка: PAOK FC Official Facebook Page

14108 0

В Гърция се скъсаха да хвалят капитана на националния отбор на България Кирил Десподов. Местните медии подчертават, че бившата звезда на Лудогорец ще придобива все по-важна роля в състава на ПАОК Солун.

Посочва се, че Десподов бе герой за отбора на треньора Разван Луческу в мача срещу ХИК Хелзинки в груповата фаза на Лигата на конференциите.

СУПЕРЛАТИВИТЕ ПО АДРЕС НА ДЕСПОДОВ

Както в дербито с Панатинайкос, така и в европейските мачове, Кирил Десподов влезе от пейката, след като Тайсон и Андрия Живкович започнаха. За ПАОК и осмислянето на целия сезон това бяха два много важни двубоя. За да няма недоразумения кой е титуляр и кой е резерва, Разван Луческу говори миналия понеделник със своите играчи, обосновавайки политиката си как управлява наличния потенциал в момента. Румънският треньор похвали индивидуалното качество на играчи като Кирил Десподов, като посочи, че чрез него те могат да променят отбора генерално“, пише sdna.gr.

Например при влизането си в мача срещу Айнтрахт Франкфурт Десподов показа, че има класа в краката, тъй като от неговия удар от фаул се стигна до „златния“ гол на централния защитник Кулиеракис. Румънецът се грижи в тази специална ситуация да държи играчите си нащрек, знаейки колко ценен инструмент е българското крило за ПАОК, дори и от резервната скамейка. Очевидно е, че Десподов ще започва мачовете оттам докато достигне желаното ниво за отбора“, допълва изданието.

Посочва се още, че българската звезда отговаря на плановете на Луческу за изграждане на отбор, който да се бори за шампионската титла в Гърция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Драма в Истанбул, избухване на Десподов и исторически срам за Лудогорец (резултати + голмайстори в Лига на конференциите)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички