Капитанът на България: Всички искаха подмладяване... Ще подам оставка, ако кажете


Капитанът на България: Всички искаха подмладяване... Ще подам оставка, ако кажете
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2930 0

Капитанът на националния отбор на България Кирил Десподов коментира резултатите на тима при Младен Кръстаич. Футболистът на ПАОК засегна и темата с подмладяването на тима. Той заяви, че може да поеме отговорност и би "подал оставка", ако това се налага.

"Всички искаха подмладяване на националния отбор. Кръстаич го направи и започна да гради нещо, което не бе правено досега. Първите мачове започнахме добре. Мисля, че когото и да питате, който разбира от футбол, ще каже, че се иска време. Отборът има потенциал.

Ако срещу Сърбия и Черна гора можехме да говорим за малшанс, срещу Литва можем да говорим за наши грешки. Аз не мога да кажа на отборите дали да залагат на българи, или не. Навсякъде има конкуренция, но няма ли българи по отборите, трудно ще се случат нещата", коментира той на заминаване с отбора за Тирана.

"Реално погледнато всички в България искаха подмладяване на националния отбор и го получиха. От една година е господин Кръстаич на поста си. Започна да гради нещо, което преди не е правено. Средна възраст 23-24 години. Направихме нелоши резултати в първите мачове. Добре започнахме. Видя се желание, нова схема на игра, нови футболисти. Винаги трябва да се даде време. Разбира се, тук говорим за квалификации, в които се искат резултати от всички в България. Нормално е, но доста неща се промениха", продължи крилото.

"Кой да говори с нас? Защо ръководството на футболния съюз да трябва да говори с нас? Те трябва да говорят само и единствено откъм футболната част, а не дали ще сменят треньора, или някой директор. Нашата работа е на терена.

Поемаме отговорност, значи може би цялата критика да е върху нас. Това мога да поема като отговорност и в другия мач да се представя по-добре. Ако кажете, ще подам оставка, няма проблем. Поемам отговорност като човек. Заставам пред Вас и го казвам. Ако има нещо, критикувайки мен", завърши Десподов. Капитанът обеща с отбора да "умрат" на терена в следващия мач

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички