Кирил Десподов с огромна заслуга за разгромната победа на ПАОК


Кирил Десподов с огромна заслуга за разгромната победа на ПАОК
Снимка: PAOK FC Official Facebook Page

1826 0

ПАОК разгроми новака в гръцкия елит Пансерайкос с 5:0 в среща от 12-ия кръг на Суперлигата. Капитанът на националния отбор на България Кирил Десподов изигра цял мач и се отчете с асистенция, а бе много близо и до попадение.

Победата изкачи "черно-белите" на третото място във временното класиране с 26 пункта, на 2 зад лидера Панатинайкос, който е с мач по-малко, 1 зад втория Олимпиакос и 2 пред четвъртия АЕК Атина, който също има среща в аванс. Пансерайкос е осми с 13.

ПАОК излезе напред в резултата в 21-вата минута, когато Тайсън намери Магомед Оздоев, който се разписа. Седем минути по-късно Томас Мург покачи на 2:0 след нова асистенция на Тайсън.

Кирил Десподов се развихри в заключителната третина от срещата, като в 71-вата минута асистира за втория гол на Мург, а три след това на свой ход прати топката в мрежата, но попадението бе записано като автогол на Адриан Шован. Рафа Соареш оформи крайното 5:0 в 80-ата минута.

Следващата среща на "двуглавите орли" ще бъде в Лигата на конференциите, а там отборът ще мери сили с Айнтрахт Франкфурт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички