България в екстаз: Пълен обрат срещу Сърбия - Десподов пробяга половин терен (ВИДЕО)


България в екстаз: Пълен обрат срещу Сърбия - Десподов пробяга половин терен (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2829 0

Националният отбор по футбол на България се оказа в подобна позиция, в каквато бе и срещу Унгария преди няколко дни. Този път обаче в друга квалификация за Европейското първенство през 2024 година - срещу Сърбия.

При гостуването в западната ни съседка "лъвовете" изостанаха в резултата през първото полувреме, както се случи и срещу "маджарите" на Националния стадион "Васил Левски". И в този случай обаче стигнахме до пълния обрат.

През второто полувреме първо Георги Русев изравни след близо час игра, а след това на контраатака футболистът на ПАОК и капитан на националния ни отбор Кирил Десподов се разписа. Именно той завърши пълния обрат и срещу Унгария след гол от дузпа.

В този случай обаче той получи извеждащо подаване след ъглов удар за съперника, пробяга половината терен с топка в крака и накрая съумя да завърши покрай Ваня Милинкович-Савич. Стражът на Сърбия не успя да спаси и така обратът бе факт.

Срещу Унгария допуснахме изравнително попадение в последните секунди. Какво ще се случи този път? Всичко за евроквалификацията Сърбия - България (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички