Кирил Десподов съжали за едно нещо срещу Сърбия: Дай Боже, да имаме късмет и ние да видим заря на стадиона


Кирил Десподов съжали за едно нещо срещу Сърбия: Дай Боже, да имаме късмет и ние да видим заря на стадиона
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2269 0

Капитанът на България Кирил Десподов заяви, че през второто полувреме отборът ни е играл по-добре и е реагирал на играта на Сърбия. Двата отбора завършиха 2:2 на стадиона в Лесковац, като нашият тим дори стигна до обрат през втората част.

"Определено мисля, че реагирахме по по-добър начин през второто полувреме. Овладяхме емоциите, успяхме да държим топката, да търсим празни пространства. И нещата се получиха", заяви Десподов след мача. 

"Мисля, че е в поне един от двата мача можехме да вземем 3-те точки. Надявам се догодина вече да успеем и да показваме още по-добра игра. Аз не мога да отговоря на този въпрос, треньорът трябва да каже", заяви той относно това дали статичните положения са слабо звено в играта.

"Дай Боже, да си го пожелаем, да имаме късмет и да видим и ние заря на стадиона като се класираме на европейско и световно. Мисля, че достатъчно говорихме след мача с Унгария, няма какво да отправям повече. Всеки си има собствено мнение, аз казах след първия мач, че искам феновете да идват да ни подкрепят". А Илиан Илиев бе критичен най-много за едно нещо след двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички