Камата: Дани Алвеш може да е за Барса това, което Ибра е за Милан


Камата: Дани Алвеш може да е за Барса това, което Ибра е за Милан
Снимка: принтскрийн

2478 0

Легендата на Барселона Христо Стоичков сподели, че не съжалява за начина и момента, в който е завършил своята кариера. Българинът окачи бутоните на 38-годишна възраст, като последният му клубен тим беше ДС Юнайтед.

"Много съм доволен от кариерата си, не съжалявам. Но е вярно, че шампиони като Буфон и Ибрахимович са доказателство за това колко е важно да работиш добре, да се грижиш за себе си и да бъдеш професионалист", коментира Камата пред tuttosport.com.

Запитан за завръщането на 38-годишния Дани Алвеш на "Камп ноу", Стоичков заяви: "Блауграна откриха нов цикъл, насочен към много млади момчета. В такъв контекст топ експерт като Дани Алвеш може да се окаже за Барселона това, което Ибра е за Милан".

На въпроса за първите му впечатления за Шави като нов треньор на Барселона, Камата бе лаконичен: "Току-що пристигна, нека му дадем време да работи". Носителят на "Златната топка" призна, че понякога сънува бившия си треньор в Барса Йохан Кройф. "Той беше страхотен треньор и преди всичко най-добрият наставник, който съм имал", отсече Стоичков. Наскоро той разкритикува тънко президента на каталунците Жоан Лапорта

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички