Стоичков за Лапорта: Преди 4 месеца твърдеше, че Шави не става, а сега...


Стоичков за Лапорта: Преди 4 месеца твърдеше, че Шави не става, а сега...
Снимка: БГНЕС

2098 0

Българската легенда на Барселона Христо Стоичков разкритикува президента на клуба Жоан Лапорта за позициите си спрямо Шави Ернандес. Бившият халф на каталунците е спряган за треньорския пост на "Камп Ноу" след уволнението на Роналд Куман. Стоичков припомни на Лапорта, че само преди четири месеца смяташе, че Шави все още не е готов за мениджър на Барса.

„Преди четири месеца Жоан каза, че Шави е е още зелен, че не е подготвен и трябва да натрупа повече опит. Тази сутрин се събужда и заявява, че Шави е най-доброто решение за нашия клуб. Искат да изхвърлят още една легенда през задната врата ли? Защото според мен Шави тепърва ще страда. Той се нуждае от по-подготвени хора около себе си.

Пеп Гуардиола имаше Йохан Кройф, Чики Бегиристайн и Алексанко. Беше всеки ден с тримата. С кого може да седне и да говори Шави? Кой ще му даде положителен съвет? Защото негативни такива ще има още от първия ден, когато стъпи на стадиона. Като барселонист, искам Шави да успее“, сподели Стоичков пред TUDN USA.

В Катар пък са бесни на Барселона заради Шави (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички