Какво прави Кристиано Роналдо?! Избърса си потта отдолу и я намаза на лицето на съперник (ВИДЕО)


Какво прави Кристиано Роналдо?! Избърса си потта отдолу и я намаза на лицето на съперник (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5239 0

Суперзвездата на Ал Насър Кристиано Роналдо вече спечели и първия си трофей с отбора. Португалецът се превърна в герой и вкара 2 гола за тима си за обрата срещу Ал Хилал в турнира за Купата на арабските клубни шампиони.

Само няколко дни след това Ал Насър започна и сезона в Саудитската професионална лига. Кристиано бе получил почивка, а в негово отсъствие тимът допусна поражение след пълен обрат като гост на Ал-Етифак.

Няколко дни след спечеления финал обаче популярност набира странна постъпка на Кристиано. Действието се развива точно преди да последва центриране в наказателното поле на Ал Хилал, а Роналдо заема позиция на ръба на засадата.

Той разменя думи с противниковия футболист, който трябва да го опази в ситуацията. След като е леко изблъскан, португалецът се приближава отново до него. Сваля ръка надолу под фланелката си - в зоната на гърба и кръста, като изглежда сякаш взима пот оттам и я поставя върху лицето на опонента.

Разбира се, отсрещната реакция е ръката му да бъде премахната. Можете да видите странната проява чрез кадрите по-долу в материала. Междувременно се появи информация, че Барселона иска футболист на Ал Насър - съотборник на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички