"Меси срещу Роналдо за последен път": "Младите футболисти в МЛС срещу по-старите в Саудитска Арабия"?


"Меси срещу Роналдо за последен път": "Младите футболисти в МЛС срещу по-старите в Саудитска Арабия"?
Снимка: Getty Images

8820 0

Кристиано Роналдо и Лионел Меси са двете големи икони на футбола през 21-ви век. Тяхното съперничество все още продължава да бъде легендарно, като почти всеки футболен привърженик се надява да ги види един срещу друг на терена поне още веднъж.

След като португалецът премина в Саудитската професионална лига в началото на годината, Лионел Меси също напусна европейския футбол през лятото, за да заиграе в МЛС. А вече има призив те да се срещнат посредством звезден сблъсък между сборни 11-ките на двата шампионата.

Това предложение направи бивш национал на САЩ. Става въпрос за екс нападателя на Ню Ингланд Революшън Тейлър Туелман. Като основна разлика между двете първенства, той посочи възрастта, като вярва, че в американската надпревара са по-млади състезатели.

"Знаете ли какъв мач на звездите за следващия път бих направил аз? Сборен отбор на звездите от Саудитска Арабия срещу тези от МЛС. Бих поставил един срещу друг Меси срещу Роналдо за последен път. Бих го сторил, защото е истинска, интересна тема за двете първенства и как вършат бизнес.

Меси подпали МЛС, сега има и по-млади играчи тук, така че МЛС срещу по-възрастните футболисти в Саудитска Арабия. И двете първенства са на радара на трансферния пазар така, както не са били в последните 6, 8 или 12 месеца. Бих осигурил веднага сблъсъка Меси - Роналдо" - сподели Туелман.

Съвсем наскоро пък Кристиано Роналдо спечели първи трофей с Ал Насър (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички