Барселона поиска играч от Саудитска Арабия, хареса си съотборник на Кристиано Роналдо в Ал Насър


Барселона поиска играч от Саудитска Арабия, хареса си съотборник на Кристиано Роналдо в Ал Насър
Снимка: GettyImages

3502 0

През последните месеци станахме свидетели на изключителната активизация на Саудитска Арабия да превърне шампионата си сред атрактивните, като бяха привлечени редица звезди. А началото бе поставено от Кристиано Роналдо.

Барселона си хареса нападател в ... Саудитска Арабия

Докато повечето клубове в Европа продават звездите си там, то Барселона си е харесал съотборник на Роналдо от Ал Насър. Според Sport каталунците ще опитат да вземат Андерсон Талиска.

29-годишният бразилец през миналата година показа, че е класен нападател, като вкара 21 гола плюс 2 асистенции в 27 мача за Ал Насър. За да бъдат сравнени качествата му, каталунският вестник подчертава, че Кристиано Роналдо има 17 попадения в 35 срещи.

Ал Насър може и лесно да се раздели с бразилеца, тъй като вече напълни отбора с качествени играчи от европейските първенства. Освен това бе привлечен и Садио Мане, който със сигурност няма да бъде резерва.

Според сайта Transfermarkt, цената на Талиска е 15 милиона евро.  Барселона имаше интерес да привлече отново Неймар и Бернардо Силва, но загуби надпреварата и за двамата. Също така се бяха насочили и към Жоао Феликс, но отново удрят на камък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички