Официално: "Последният танц" между Роналдо и Меси - в началото на 2024 г.


Официално: "Последният танц" между Роналдо и Меси - в началото на 2024 г.
Снимка: GettyImages

2590 0

Интер Маями обяви официално, че ще премери сили с Ал Насър в началото на 2024 г. Новината предизвиква огромен интерес, тъй като събитието е озаглавено като "Последния танц" между Кристиано Роналдо и Лионел Меси. 

Двамата продължават да са собственост на "екзотичните" клубове, след като португалецът акостира в Саудитска Арабия директно след Мондиал 2022, а Меси завърши сезона в ПСЖ и след това подписа с третия професионален клуб в кариерата си. 

Какво се знае за срещата

По първоначална информация клубът на Бекъм ще лети за Саудитска Арабия през февруари следващата година за приятелската среща. През изминалите седмици имаше слухове, че въпросната контрола може да се изиграе и в Китай, но турнето на Интер бе отменено. 

Те отдавна решиха да се възползват от присъствието на Меси и да се впуснат в няколко доходоносни задгранични контроли преди началото на МЛС. Подобна идея обаче пропадна в изминалите дни и сега бе анонсиран двубоя с Ал Насър. 

Припомняме ви, че Роналдо и Меси за последно се срещнаха един срещу друг на терена през януари тази година, когато ПСЖ се изправи в Близкия Изток срещу звездния отбор на Ал Насър и Ал Хилал за крайното 5:4. 

Следете най-актуалното около предстоящата среща Интер Маями - Ал Насър със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички