Само чудо може да спре Португалия да е над всички: 38-годишен Кристиано Роналдо на прага на нов подвиг


Само чудо може да спре Португалия да е над всички: 38-годишен Кристиано Роналдо на прага на нов подвиг
Снимка: Getty Images

1327 0

Португалия може да се превърне в страната, която е записала най-много победи в квалификациите за Европейското първенство през 2024 година. Единствено "мореплавателите" и Франция са записали само победи във всичките си двубои, като предстои по още една среща и за двете страни. Иберийците обаче са в група от шест отбора, а "петлите" в такава от пет.

Португалия завършва перфектни квалификации за Евро 2024

Така на практика селекцията на Дидие Дешан няма как да запише толкова победи, колкото тази на Роберто Мартинес. Европейският шампион от 2016 година завършва с мач в Лисабон и е абсолютен фаворит според специалисти и анализатори да го спечели. Това потвърждава и платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът за успех на сметката на Кристиано Роналдо и компания срещу Исландия е 1,15, докато ставката за изненадващ триумф за гостуващата страна е 27,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 11,00. Те се изправят един срещу друг в 21:45 часа българско време.

Неостаряващият Роналдо близо до нови голмайсторски подвизи 

Суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо има пет гола в последните си три мача, въпреки че не остава на терена през цялото време. Нападателят на Ал Насър е отбелязал общо десет попадения и е първи по този показател, като единствено Ромелу Лукаку е реализирал същия брой голове.

Кристиано ще иска да завърши като голмайстор на квалификациите и за целта ще трябва да се разпише и срещу Исландия. Коефициентът на efbet това да се случи е 1,50, докато ставката за това 38-годишният играч да вкара първия гол в мача е 3,35.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички