Издадоха македонска лична карта на Тимо Вернер


Издадоха македонска лична карта на Тимо Вернер
Снимка: Getty Images/Guliver

1485 0

Северномакедонският вестник "Вечер" "издаде" лична карта на германския нападател Тимо Вернер след двубоя на Северна Македония срещу Бундестима от световните квалификации, спечелен с резултат 2:1. Шеговито се съобщава, че процедурата за македонско гражданство на Вернер е продължила само няколко часа, а при своя фрапантен пропуск в 82-ата минута при 1:1 е заслужил правото да бъде награден от властите с лична карта.

"Ще играе ли за Македония? Не вярваме, нямаме нужда от такова "дърво". Кой би могъл да замени Елмас, Адеми, Велковски, Барди и останалите? Със сигурност не и Тимо. Дори и да е играл за Челси", пишат във вестника.

След успеха срещу Германия Северна Македония има актив от 6 точки и е на второ място в квалификационна група J. Момчетата на Игор Ангеловски загубиха с 2:3 от Румъния, но след това спечелиха двубоя с Лихтенщайн с 5:0. Германия също има 6 точки, като спечели предните си две срещи с Исландия (3:0) и Румъния (1:0).

Вижте пропуска на Тимо Вернер, който лиши Германия от победата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички