Челси с нова оферта за Ерлинг Холанд, "сините" се надяват на размяна


Челси с нова оферта за Ерлинг Холанд, "сините" се надяват на размяна
Снимка: Gulliver/GettyImages

3885 0

Челси планира да предложи размяна на Тимо Вернер за Ерлинг Холанд, съобщава Football Insider. "Сините" разчитат да решат проблемите си в атака с привличането на норвежкия таран, след като в последните 12 мача са вкарали само 13 гола в противниковата врата.

Междувременно Вернер изпитва проблеми с адаптацията на "Стамфорд Бридж" и е изразил желание да се завърне в Бундеслигата. От Борусия заявиха, че ще искат 150 милиона евро за Холанд това лято. През следващия сезон обаче играчът ще струва 70 милиона евро, тъй като се активира освобождаваща клауза в договора му.

Германският нападател беше купен за 45 милиона евро през лятото от РБ Лайпциг, но от ноември насам има само един гол във Висшата лига. През сезона нападателят има изиграни 28 мача и вкарани 5 гола в Премиършип.

Лондонският колос е поредният отбор на опашката на стрелеца от Норвегия, като основен фаворит за подписа му е не кой да е, а Реал Мадрид, след като и звездата на "кралете" одобри привличането на Холанд

Друг интересен кандидат се появи наскоро на младежа от Англия, като мениджърът на отбора е готов да продаде най-голямата си звезда, за да вземе Холанд

ИНТЕРЕСНО: 9-те изумителни рекорда, които Холанд вече подобри

Норвежкият стрелец обаче не е единственият играч в полезрението на Томас Тухел, а коя е другата трансферна цел на Челси, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички