Интер Маями на Лео Меси с интерес към провала на Реал Мадрид - Еден Азар


Интер Маями на Лео Меси с интерес към провала на Реал Мадрид - Еден Азар
Снимка: Getty Images

2911 0

Интер Маями на Лионел Меси има желание да подпише с бившото крило на Реал Мадрид Еден Азар със свободен трансфер през летния трансферен прозорец.

Според "Fichajes", Интер Маями има желание да добави белгийската звезда към своя нарастващ състав от футболни звезди. Отборът от МЛС също така се стреми да обедини играча с Меси и Серхио Бускетс.

32-годишният Азар в момента преглежда възможностите си, след като беше освободен от Реал Мадрид официално през миналия месец. Той се наслаждава на ваканциите си след края на разочароващия си, макар и пълен с трофеи, четиригодишен период на "Сантяго Бернабеу".

Освен Меси и Бускетс, Азар може да си партнира и с други двама бивши играчи на "блаугранас" в бъдеще. Андрес Иниеста и Жорди Алба също са се появили на радара на Интер Маями.

Азар, който вдигна седем трофея на Сантяго Бернабеу, така и не успя да намери фантастичната си форма, която показваше в Челси поради редица контузии с белия екип. Той вкара само седем гола и направи 12 асистенции в 76 мача за мадридчани.

ЛЮБОПИТНО: Барселона все още плаща заплата на Лео Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички