Направиха и специална напитка за Меси в Маями, бира "GOAT" за феновете на Интер (СНИМКА)


Направиха и специална напитка за Меси в Маями, бира "GOAT" за феновете на Интер (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3152 0

Лионел Меси все още не е дебютирал на стадион "DRV PNK", но привържениците на Интер Маями го очакват с нетърпение. Фенове на тима, които чакаха преди мача на МЛС срещу Остин, бяха почерпени с ранна дегустация на "GOAT" под формата на специално издание на бира от местна пивоварна.

"Prison Pals Brewing Co." предостави бира, озаглавена "GOAT", с известния номер 10 на Меси отпред. Кутията е декорирана в розови и черни цветове, носени от Интер Маями и използвайки същия шрифт, който се използва на фланелката на отбора на МЛС.

Може би не е изненадващо, че компанията стартира именно в Аржентина, където главният изпълнителен директор Хуан Пипкин се среща с колегата си основател Бруно и настоящия пивовар Диего. Те се преместват в Съединените щати и създават магазин в Дорал, Флорида. Изглежда обаче, че не са изгубили от поглед аржентинските си корени.

Меси доказва маркетингова полза преди дебюта си в МЛС

Лионел Меси е един от най-търсените спортисти на планетата и предстоящото му пристигане се смята за голямо предимство за търговските операции в американската лига. Световният шампион дори се очаква да засенчи влиянието, усетено, когато Дейвид Бекъм пристигна от Реал Мадрид през 2007 г. А Интер Маями изпитва критична нужда от Меси, като се намира в незавидна форма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички