Бившият съотборник на Дейвид Бекъм в Манчестър Юнайтед - Фил Невил, пое Интер Маями


Бившият съотборник на Дейвид Бекъм в Манчестър Юнайтед - Фил Невил, пое Интер Маями
Снимка: Getty Images/Gulliver

1169 0

Американският футболен клуб на Дейвид Бекъм Интер Маями има нов старши треньор и това е бившият негов съотборник в Манчестър Юнайтед Фил Невил. Новината бе официално обявена от клуба, който се състезава в Мейджър Лийг Сокър.

43-годишният Невил напусна поста си като селекционер на националния отбор по футбол за жени на Англия в понеделник, 18 януари, а само малко по-късно стана ясен официално и новият му тим.

"Това е много млад клуб, който е много обещаващ. Посветен съм да предизвикам себе си, играчите си, както и всички около мен, за да създадем и развием конкурентноспособнафутболна култура, от която всички ние да бъдем горди" - заяви Невил.

"Много съм щастлив с лидерската група, която установихме да ръководи отбора, очакваме с нетърпение Крис и Фил да ни присъединят. Познавам Фил, от когато бяхме тийнейджъри в академията на Манчестър Юнайтед. Споделяме футболно ДНК, били сме тренирани от някои от най-добрите в играта, винаги съм искал тези ценности да са водещи в нашия клуб" - пък сподели Бекъм.

А кои са футболните мегазвезди, надяващи се да заиграят в МЛС?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички