Клуб от друг континент съблазнява Роналдо – ето кой покани Кристиано


Клуб от друг континент съблазнява Роналдо – ето кой покани Кристиано
Снимка: Getty Images

1993 0

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо е възможно да продължи кариерата си в САЩ. Бившата мегазвезда на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм го е поканил в своя клуб Интер Маями. Сензационното разкритие е дело на известния португалски журналист Педро Алмейда.

Информацията му гласи, че Бекъм и Роналдо вече са обсъдили опцията португалецът да акостира в шампионата на САЩ още през януари. Интер Маями заема петото място в Източната конференция на МЛС и води битка за класиране в плейофите

По всичко изглежда, че на „Олд Трафорд“ вече са склонни да се разделят с Кристиано. Мениджърът Ерик тен Хаг все по-често го оставя на резервната скамейка и явно е готов да не разчита на него в бъдеще.

Иначе по-рано се появи информация в „ESPN“, че нито един европейски гранд няма интерес към привличането на Роналдо. Това прави клуба на Бекъм актуален вариант за 37-годишния португалец. Едва ли в Европа ще има клуб, който да изпълни най-вече финансовите изисквания на Кристиано, дори и ако от Юнайтед го пуснат без трансферна сума.

А ето какво разкри човекът, към когото Роналдо се обърна заради депресия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички