Интер Маями не се шегува: Приготви тлъста заплата за Кристиано Роналдо


Интер Маями не се шегува: Приготви тлъста заплата за Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2038 0

Американският футболен клуб Интер Маями, който е собственост на легендата Дейвид Бекъм, е готов да предложи невероятна заплата на Кристиано Роналдо, за да премине там, твърди "Daily Star". Става дума за годишна заплата от около 33 милиона евро.

За португалеца в клуба от МЛС ще се освободи място след напускането на Гонсало Игуаин, който преди няколко дни обяви, че слага край на кариерата си след приключването на сезона в американската лига.

В Интер Маями се надяват да вземат носителя на 5 награди "Златната топка" като свободен агент. Манчестър Юнайтед обаче не иска да освобождава звездата си преди края на сезона, тъй като, макар и резерва, той носи на клуба стабилни доходи.

А Роналдо искаше да напусне английския гранд още преди старта на сезона, в хода на който за първи път от много години насам стана резерва. През кампанията дотук нападателят е записал участие в 9 мача във всички турнири, но рядко остава 90 минути на терена. Той е вкарал само 1 попадение.

Договорът на звездата с "червените дяволи" е в сила до юли 2023 година. А ето кой балкански клуб се размечта да привлече Роналдо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички