Сензационно! Появи се любопитна опция за бъдещето на Меси


Сензационно! Появи се любопитна опция за бъдещето на Меси
Снимка: Getty Images

66819 0

Интер Маями на Дейвид Бекъм желае да привлече звездата на световния футбол Лионел Меси след изтичането на договора му с ПСЖ в края на сезона. Легендарният англичанин, който е собственик на американския клуб, има огромни амбиции и е решен да подпише със седемкратния носител на Златната топка.

Информацията е разгласена и от реномирания журналист Дейвид Орнстейн от „The Athletic“. Той съобщава, че разговорите не са финализирани и ще продължат след Мондиала в Катар.

Интер Маями обаче ще има срещне сериозна конкуренция от родния клуб на аржентинеца Барселона. Президентът на каталунците Жоан Лапорта също е пределно мотивиран 35-годишният футболист да приключи кариерата си именно на "Ноу Камп".

Испанският спортен ежедневник „Marca“ съобщава, че Лапорта няма търпение да чака до края на кампанията и ще направи всичко възможно да вземе Меси още през януарския трансферен прозорец. Това обаче изглежда трудно постижимо, тъй като парижани се представят много силно от началото на сезона и вярват, че е дошъл техният ред да спечелят Шампионската лига.

Самият Меси отказва да коментира бъдещето си и не дава никакви сигнали къде ще продължи кариерата си след ПСЖ, но по всичко изглежда, че ще се раздели с парижани. За момента аржентинецът е изцяло съсредоточен върху предстоящото Световно първенство в Катар, което започва на 20-ти ноември, като той вече потвърди, че това ще бъде последният Мондиал в кариерата му.

Междувременно Меси не спира да се вихри по френските терени. Той изуми с фамозно попадение.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички