Има ли повод за притеснение? Гарет Саутгейт разкри състоянието на ас на Арсенал


Има ли повод за притеснение? Гарет Саутгейт разкри състоянието на ас на Арсенал
Снимка: Getty Images

1362 0

Националният селекционер на Англия - Гарет Саутгейт, разкри подробности около здравословното състояние на своя възпитаник Букайо Сака.

Контузията

Нападателят на Арсенал получи травма по време на мача от квалификациите за Евро 2024 г. срещу Мала в петък (16.06). Това принуди специалиста да го изкара принудително на полувремето.

Крилото стартира страхотно мача. Негово центриране доведе до автогол от защитника на домакините Фердинандо Апап още в 8-ата минута. Състезателят на "артилеристите" се наслаждаваше на играта си, когато влезе в болезнено единоборство с противников футболист, довело до замяната му от Фил Фодън.

Резултатът

Това породи сериозни опасения както у англичаните, така и у феновете на "топчиите" в часност. Наставникът на "трите лъва" обаче побърза да успокои всички с информация за неговото състояние.

"Той е добре. Просто не искахме да си пробваме късмета предвид резултата", заяви Саутгейт, цитиран от "Football.London".

Той направи любопитни разкрития и за звезда на Ливърпул след успеха с 4:0 над малтийците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички