ПСЖ изкушава Арсенал със 120 милиона за голямата звезда Букайо Сака


ПСЖ изкушава Арсенал със 120 милиона за голямата звезда Букайо Сака
Снимка: Getty Images

2447 0

ПСЖ готви оферта от 120 милиона евро за суперзвездата на Арсенал Букайо Сака, съобщава "Fichajes". Гигантът от Лига 1 обмисля да обнови офанзивата си и се е прицелил в талантливия английски национал.

Според изданието парижани искат да са сигурни, че ще имат изключителна класа в предни позиции, тъй като бъдещето на трите звезди на тима Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар продължава да е несигурно.

Мнозина смятат, че Меси ще напусне "Парк де Пренс" това лято, като настоящият му договор изтича в края на сезона, а името му се свързва със завръщане в Барселона. Бъдещето на Мбапе в клуба също остава несигурно, тъй като слуховете около него отказват да стихнат. Неймар, от другата страна, също може да се раздели с ПСЖ след кампанията поради проблемите с неговите контузии.

Може ли Сака да донесе успехи на ПСЖ?

Сака се утвърди като ключов играч както за Арсенал, така и за Англия след пробива си в първия отбор на много ранна възраст. Той е един от главните герои зад фантастичния сезон на "артилеристите", тъй като отборът на Микел Артета остава в битката за титлата във Висшата лига.

Технически надареното дясно крило е допринесло с 14 гола и 11 асистенции в 43 мача в различни състезания през тази кампания. Той е едва на 21 години и вече има 174 мача за Арсенал до момента и също така е играл 26 пъти за националния отбор на Англия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Килиан Мбапе изпълнил условие на Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички