Хърватия - Испания по ТВ: Къде да гледаме финала в Лига на нациите?


Хърватия - Испания по ТВ: Къде да гледаме финала в Лига на нациите?
Снимка: Getty Images

4875 0

Хърватия се изправя срещу Испания във финала на тазгодишното издание на турнира Лига на нациите. Мачът на стадион "Де Кайп“ в Ротердам е тази вечер - 18 юни, неделя, от 21,45 часа.

Селекцията на Златко Далич определено е по-опитната от двете, докато тази на Луис де ла Фуенте е в процес на изграждане, макар и там да личат доста сериозни фигури. Именно Испания влиза като фаворит на букмейкърите в днешния двубой.

Преди дни станахме свидетели на два страхотни полуфинала в турнира. Хърватия бе много по-опасният отбор в атака срещу домакина Нидерландия и след като изоставаше на почивката, успя да обърне мача, а след това да го спечели с 4:2 след продължения. Испания също напълно заслужи триумфа си срещу Италия. Хоселу класира тима за финал с късен гол след поредица от рикошети.

За втори пореден път Испания е на финал в Лига на нациите. През 2021 година те поведоха срещу Франция, но допуснаха пълен обрат. От 16,00 часа днес е мачът за третото място между Нидерландия и Италия.

Двубоят Хърватия - Испания ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 3" и БНТ 3, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички