Луис де ла Фуенте отдаде заслуженото на Хърватия и поясни: Мотивацията надделява над всичко


Луис де ла Фуенте отдаде заслуженото на Хърватия и поясни: Мотивацията надделява над всичко
Снимка: Getty Images

846 0

Националният селекционер на Испания - Луис де ла Фуенте, застана пред медиите преди финала на Лига на нациите за сезон 2022/23. "Ла Фурия" ще срещне Хърватия в решаващата среща, а специалистът отдаде заслуженото на "ватрените", но заяви, че тимът му излиза за успех.

Евентуални проблеми с контузени

"Всички са добре. Никой няма да ни разочарова. Ще дадем всичко от себе си утре. Мисля, че моят отбор достигна върха в най-добрия момент от сезона. Мотивацията надделява над всичко", каза Де ла Фуенте.

Шансът за трофея

"Това, което дава признание, са отличията, но това, което има значение, е предишната работа. Да стигнеш до финал е привилегия. Ако оставиш всичко там на терена, няма да има разочарование след това. Разбира се, ние искаме да спечелим, не за нас, а за да направим нашите привърженици щастливи".

Опонентът Хърватия

"Виждам го като един много равностоен сблъсък, всеки отбор има своите силни характеристики, но показахме, че сме двете най-добри селекции в Европа. Бихме искали да спечелим мача през 90-те минути. Те имат повече опит и този половин час (продължения), който е жизненоважен. Спокойната глава задава тона и мисля, че Хърватия също е много силна физически", добави още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички