Хюн Мин Сон като Меси и Роналдо - вкара от пряк свободен удар (ВИДЕО)


Хюн Мин Сон като Меси и Роналдо - вкара от пряк свободен удар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1446 0

Южнокорейският нападател на Тотнъм - Хюн Мин Сон, последва примера на Кристиано Роналдо и Лионел Меси от последните часове и отбеляза гол за националния си отбор директно от пряк свободен удар!

Бълхата го направи срещу Панама, CR7 срещу Лихтенщайн, а Сони - срещу Колумбия, при равенството 2:2 в приятелски мач, който се изигра в град Улсан в ранния следобед на 24 март.

Това беше неофициален дебют за Юрген Клинсман начело на "азиатските тигри", които бяха останали без старши треньор, след като Пауло Бенто освободи поста след загубата от Бразилия на 1/8-финалите на Мондиал 2022.

Още в десетата минута Южна Корея откри резултата чрез Сон, който се възползва от грешка на колумбийския страж и с удар извън границата на наказателното поле прати топката в опразнената врата за 1:0. В добавеното време на първата част авансът на домакините стана 2:0, след като Хюн Мин Сон се отчете с хубав гол от пряк свободен удар.

Тимът на Клинсман обаче излезе разсеян за вторите 45 минути - при две сравнително идентични ситуации в 46' и 49', Колумбия изравни до 2:2 чрез Хамес Родригес и Хорхе Караскал. До края на срещата не паднаха повече попадения и така приятелският мач завърши при равен резултат.

Репортаж от Южна Корея 2:2 Колумбия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички