Лионел Меси с две греди и гол №800, Аржентина не остави никакъв шанс на Панама (ВИДЕО)


Лионел Меси с две греди и гол №800, Аржентина не остави никакъв шанс на Панама (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9924 0

Световният шампион Аржентина победи с 2:0 Панама в приятелски мач, който се изигра на претъпкания стадион "Monumental" в Буенос Айрес. Това бе първа среща за играчите на Лионел Скалони след триумфа им на Мондиал 2022 и атмосферата на съоръжението на Ривър Плейт бе повече от прекрасна!

"Албиселесте" имаха тотално преимущество на терена и не позволиха на съперника да отправи нито един точен удар към вратата на Емилиано Мартинес, а в същото време отбелязаха само две попадения, въпреки че създадоха общо 26 голови положения.

Най-интересното

Лео Скалони пусна титулярните 11, които победиха Франция във финала на Световното в Катар. В 17-ата минута Лионел Меси бе напът да открие резултата, но изпълнението му от пряк свободен удар срещна левия страничен стълб.

Последваха много пропуски пред панамската врата, за да се стигне до 77-ата минута, когато Меси отново стреля директно от фал, топката отново се отби от гредата, а Тиаго Алмада бе най-съобразителен и с добавка направи 1:0.

Секунди преди края на редовното време капитанът Меси все пак успя да се разпише директно от пряк свободен удар, пращайки неспасяемо кълбото в горния ляв ъгъл на вратата на Панама за крайното 2:0. Това бе гол №800 в кариерата на Бълхата на клубно и национално ниво!

*На 28 март Аржентина ще изиграе още един приятелски мач - срещу Кюрасао (2:00 ч. българско време)!

Репортаж от Аржентина 2:0 Панама

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички