Алчният Райола отказа и Реал Мадрид от Ерлинг Холанд


Алчният Райола отказа и Реал Мадрид от Ерлинг Холанд
Снимка: Instagram

2220 0

Реал Мадрид се отказа от намерението си да привлече нападателя на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд по време на летния трансферен прозорец, съобщава "Daily Mail". Причина за това са станали високите хонорари, поискани от бащата и агента на играча - Мино Райола.

"Кралският клуб" оценява високо качествата на Холанд, но е принуден да се откаже от покупката му през лятото. Наскоро се твърдеше, че обявената от германския клуб цена от 75 млн. евро ще бъде намалена след паузата в европейския футбол, предизвикана от пандемията от коронавирус.

Холанд премина в Борусия през януари тази година от Ред Бул Залцбург срещу 20 млн. евро. През настоящия сезон нападателят изигра 11 мача за Борусия, в които вкара 12 гола и асистира за 1. От услугите на Холанд са заинтересовани също Ювентус и Манчестър Юнайтед, които направиха несполучливи опити да закупят норвежеца от Ред Бул Залцбург през зимата. Според слуховете, в близкото минало и "червените дяволи" са се отказали от него заради агента му. А какви са ключовите фактори, които влияят на Холанд при избора на клуб вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички