Флорентино Перес с грандиозни планове за Реал Мадрид по случай юбилей


Флорентино Перес с грандиозни планове за Реал Мадрид по случай юбилей
Снимка: Getty Images/Guliver

2276 0

Флорентино Перес има огромни планове за Реал Мадрид през 2022 година. Тогава ще се навършат 20 години от управлението му на "белия балет" и иска това да е запомнящо се. Президентът на мадридчани ще се стреми да създаде нов "Галактико" по случай своята годишнина в клуба. 

След две години се очаква да бъде приключена и реконструкцията на "Сантяго Бернабеу", като Перес вярва, че за такова бижу трябва да и истински звезден отбор. Вече имаше два такива - първият с Роналдо, Луиш Фиго, Дейвид Бекъм и Зинедин Зидан, който ще остане завинаги в историята като първия "Галактико" и Перес е в търсене на нов такъв.

Основната цел за това е привличането на Килиан Мбапе, който ще бъде поредният диамант в короната на Перес. Неговият договор с ПСЖ е до 2022 година, което означава, че тогава той може да напусне без пари. Парижани обаче едва ли ще искат да изпуснат един от най-добрите играчи без да вземат и стотинка. Затова е възможно мадридчани да атакуват година преди изтичането не договора му, както бе случаят с Еден Азар. Едно е ясно, че още с първата възможност Реал ще опита да вземе френския национал.

Друго име в списъка е Ерлинг Холанд. Норвежкият нападател направи невероятен сезон и от скоро е сред големите приоритети на испанския гранд. Перес вярва, че с Мбапе и Холанд атаката на тима няма как да бъде спряна. Също така от клуба все още възлагат големи надежди на Винисиус и вярват, че той ще се превърне сред най-добрите в света. Затова и за в бъдеще са решени да залагат на него. По-рано пък се появи информация, че от ПСЖ предпочитат да изпуснат Мбапе без пари, само и само да не го продадат на Реал - ето повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички