Реал Мадрид иска и Ерлинг Холанд, и Килиан Мбапе, ето как ще се случи това


Реал Мадрид иска и Ерлинг Холанд, и Килиан Мбапе, ето как ще се случи това
Снимка: Getty Images/Gulliver

3173 0

13-кратният европейски клубен шампион Реал Мадрид е набелязал 2-мата най-перспективни и желани млади нападатели в съвременния футбол - Килиан Мбапе от ПСЖ (който вече е цел на клуба от няколко години), както и новоизлюпеното чудо Ерлинг Холанд, който сега е част от Борусия Дортмунд.

В "кралския клуб" са наясно колко трудно постижимо е това, но вече е изготвен план, по който да се действа, информира мадридското престижно издание "Marca". Идеята е 19-годишният Холанд да бъде привлечен през това лято, а Мбапе - през следващото.

Тъй като Лука Йовеч далеч не оправдава очаквания, ще бъде търсен нов парньор на Карим Бензема, а отличното представяне на Холанд през този сезон го превърнаха в тази цел. Норвежецът е типичен нападател, докато Мбапе може да се подвизава навсякъде из нападението.

Освен това, Холанд може да бъде привлечен още това лято, докато подобно развитие с Мбапе е почти невъзможно, тъй като французинът има договор до 2022 година с ПСЖ. Положителното за Реал е, че Килиан така и не показва желание да преподписва и през следващото лято парижани могат да се видят принудени да го продадат. А как ще изглежда новият, физически Реал, който Зидан иска да изгради?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички