Хараламбус: В добър психологически момент сме, и равенството е вариант


Хараламбус: В добър психологически момент сме, и равенството е вариант
Снимка: Lap.bg

574 0

Старши треньорът на ФКСБ - Елиас Хараламбус, проведе пресконференцията в деня преди европейския двубой на възпитаниците му. 

В сряда столичният клуб гостува на ЦСКА 1948 в исторически първи европейски двубой за "червените" в клубните турнири. Роденият в Африка специалист е категоричен, че и равен не би бил фатален, но целта е класиране напред. 

Мнението на специалиста 

"Това ще е първи мач в Европа за сезона. Вече започнахме шампионата с две победи. Утрешният мач е първото полувреме на този сблъсък, а второто полувреме ще бъде реваншът в Румъния. Анализирахме отбора на ЦСКА 1948 и мисля, че свършихме работата си. Ще дадем всичко от себе си и се надявам, че ще излезем като победители. Запознати сме с противника. Наблюдавахме някои от приятелските им срещи. ЦСКА 1948 е изключително подреден и организиран отбор. Вярвам в моите играчи и знам, че са в добър психологически момент. 

Равенството винаги е опция, но когато си го поставиш за цел, ти излизаш да го постигнеш. Ние обаче ще дадем всичко от себе си и идваме за победа. Ще видим какво ще се получи. Не съм запознат с твърденията на г-н Бекали. Вие знаете, че той е изключително уважаван и уважителен човек. 

Жалко е, че Джокович няма да вземе участие в срещата, но имаме достатъчно дълга скамейка, за да може всеки един да бъде заменен. Няма нито един сигурен титуляр в отбора. Отборът ни е в начална фаза на шампионата и е изключително трудно да запазим интензитета си през всички 90 минути. Имаме свой собствен стил на игра във всеки един мач. Не мога да разкри детайли как ще играем", обясни специалиста на пресконференцията си преди мача.

 Вижте как върви продажбата на билети за ЦСКА 1948 - ФКСБ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички