Обвинения за саботаж във ФКСБ преди гостуването на ЦСКА 1948: Бесен ли е Бекали?


Обвинения за саботаж във ФКСБ преди гостуването на ЦСКА 1948: Бесен ли е Бекали?
Снимка: принтскрийн

4107 0

Медиите в Румъния споделиха любопитен прочит на ситуацията около ФКСБ в часовете преди визитата си на ЦСКА 1948 от втория предварителен кръг в Лига на конференциите. 

Изненади сред картотеките

В румънската група не попаднаха двама футболисти, към които бе насочено част от вниманието на собственика - Джиджи Бекали, през последните дни. Става въпрос за Октавиан Попеску и Александру Пантя.

Ексцентричният ръководител вече бе обявил, че в европейските двубои участие трябва да вземат футболисти с по-малко игрово време, но противно на очакванията - двамата футболисти не попаднаха в групата на ФКСБ.

Нарочно ли липсват

Поради тази причина от playsport.ro се усъмниха дали в случая не става въпрос за "саботаж" от страна на вътрешни служители, които нарочно не са оставили Попеску и Пантя извън картотекираните играчи за двете срещи. 

Припомняме ви, че румънският тим може да направи някои малки промени в своята група, но това може да се случи до ранните часове на сряда. 

Очаква се едната рокада да бъде използвана за вписването на ново попълнение. Двубоите са на разменено гостуване между отборите - в София срещата е в сряда от 20:30 часа, а реваншът - на 3-ти август от 21:30 часа. 

Вижте групата на ЦСКА 1948 за сблъсъка с ФКСБ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички