Чочев остана без картотека в УЕФА, Рибарски не е вписан като треньор на ЦСКА 1948


Чочев остана без картотека в УЕФА, Рибарски не е вписан като треньор на ЦСКА 1948
Снимка: БГНЕС

10405 0

Звездата на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев е без картотека в УЕФА преди първия мач срещу ФКСБ от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите. Той получи контузия в глезена по време на последната контрола от предсезонната подготовка срещу Арис Солун, спечелена с 2:0.

Опитният халф със сигурност е аут за утрешния първия мач срещу румънците. Чочев все пак може да бъде записан за реванша, тъй като клубът има право на една промяна в картотеката за ответния двубой в Букурещ, който е на 3 август (четвъртък), припомня „Тема Спорт“.

Изданието пише, че е малко вероятно да се случи и голмайсторът на Първа лига за миналия сезон е възможно да не е в състояние да участва и в реванша. Все пак лекарският щаб на „червените“ ще направи всичко възможно да го вдигне на крака.

Клубът записа пред УЕФА 21 футболисти, на които ще разчита, за да елиминира ФКСБ.

Друг любопитен акцент от списъка е, че като старши треньор е записан Мирослав Косев, който се води помощник на Атанас Рибарски. Причината е, че последният няма нужния Про лиценз и не може да води тима в евротурнирите. Затова като старши ще фигурира Косев. Преди това бургазлията работи в Крумовград.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SportLive! Рибарски: Ще бием Левски, Лудогорец и ЦСКА-София, ако не губим концентрация! От чужбина се интересуват от почти всички наши футболисти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички