Петре: Босът на ЦСКА може да купи почти всеки играч, който пожелае


Петре: Босът на ЦСКА може да купи почти всеки играч, който пожелае
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

3391 0

Бившият футболист на ЦСКА Флорентин Петре похвали ръководството и отбора, с който Сепси играе във втори квалификационен кръг на Лига на конференциите. Румънецът заяви, че е объркан, но смята, че е играл за ЦСКА 1948 в началото на века.

"Тези хора имат много пари и могат да си позволят трансфери по 2 милиона евро. ЦСКА се бори до последно с Лудогорец в първенството, отбор, който никой не можа да помръдне. В тези 2 клуба се инвестират много пари, но смятам, че с тях сме на едно ниво", заяви Петре пред gsp.ro.

"Кой в Румъния дава 2 милиона евро за играчи? Ясно е, че за Сепси е минус, че срещат много добър отбор с много добри играчи. С изключително, изключително мощен шеф от България, който може да привлече почти всеки играч, който пожелае", продължава румънецът.

"Нивото на игра ще бъде много по-високо, отколкото бихме очаквали. Ще бъдат четири хубави, интересни мача, но мисля, че сме на тяхното ниво", завършва той. А ето каква новина за ЦСКА 1948 зарадва ФКСБ преди първия мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички