Кешеру: ЦСКА има категорична преднина пред останалите, само той създава проблеми


Кешеру: ЦСКА има категорична преднина пред останалите, само той създава проблеми
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

4654 0

Една от румънските суперзвезди, играли по родните терени - Клаудио Кешеру, говори пред местното издание gsp.ro. Тема на разговора бяха предстоящите сблъсъци ЦСКА - Сепси и ЦСКА 1948 - ФКСБ. 

Голаджията се изказа изключително ласкаво по адрес на родните тимове, но по-висока оценка постави на 31-кратните шампиони. Той подчерта, че това е големият фаворит в гореспоменатите сблъсъци. 

Мнението на Кешеру

"ЦСКА и ЦСКА 1948 трябва да бъдат уважавани, защото са изключително непредсказуеми и постигат резултати. ЦСКА се бори докрай с Лудогорец за шампионската титла, а ЦСКА 1948 загуби финала за Купата на България. Трябва да им се обърне внимание, те се развиха много добре през последните три години. Предстоят ни тежки и много равностойни мачове.

ЦСКА има категорична преднина пред останалите отбори. Изглеждат по-подготвени, инвестирали са и са единствените, които създават проблеми на Лудогорец за първенството. И това не се е случвало от много, много години.

Лудогорец марширува в първенството, не можеше да се надява на последния етап. А ЦСКА напредна, защото инвестира много и работи добре", категоричен е румънският голмайстор. 

Вижте голямата новина от Сепси преди гостуването на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички