Хамес Родригес пред трансфер в отбора на Дейвид Бекъм?


Хамес Родригес пред трансфер в отбора на Дейвид Бекъм?
Снимка: Getty Images

2298 0

Дейвид Бекъм е набелязал колумбийския полузащитник Хамес Родригес за следващата звезда в на Интер Маями

Бившият ас на Евертън и Реал Мадрид е бил в Съединените щати тази седмица, след като публично призна, че би бил готов да напусне катарския Ал-Райян след по-малко от шест месеца в клуба . The Sun твърди, че шефовете на Интер са се свързали с 30-годишния футболист, с оглед на трансфер.

Родригес, който замени Евертън за Близкия изток през септември, печели отчетени £6,5 милиона в Катар, но наскоро призна, че МЛС ще бъде "добър вариант" за следващия му ход.

След като едносезонният му период с Евертън завърши с горчиво напускане благодарение на назначаването на Рафа Бенитес , Родригес приветства клуба и сподели, че със сигурност е щял да бъде там и до днес, ако не е бил този, който официално отговарял в Гудисън Парк. " Бих искал да съм в Евертън много по-дълго. Това е грандиозен клуб, феновете са невероятни, но се натъкнах на треньор, който не искаше да разчита на мен. Исках да бъда там. За съжаление, треньорът не искаше да разчита на мен.", обясни колумбиецът.

Междувременно стана ясно, че друга звезда на Интер Маями най-вероятно ще прекрати състезателната си кариера, след като договорът му изтече това лято. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички