Интер Маями протяга ръце към Лионел Меси, Дейвид Бекъм остава резервиран


Интер Маями протяга ръце към Лионел Меси, Дейвид Бекъм остава резервиран
Снимка: Getty Images

2423 0

Съсобственикът на американския Интер Маями Хорхе Мас потвърди пред "90 min", че планира да опита "офанзива" за подписа на Лионел Меси, използвайки връзките, които другият бос на клуба - Дейвид Бекъм, има с френския гранд ПСЖ.

34-годишният аржентинец има още две години от контракта си с парижани, но никога не е криел желанието си да отиде в Щатите в заключителните етапи от кариерата си. 

"Лео Меси все още е един от най-добрите играчи в света, неговите умения не са изчезнали. Мисля, че с връзките, които Дейвид има... когато договорът му изтече, ние ще бъдем щастливи той да се превърне в част от нашата общност. Дали ще стане? Със сигурност ще натиснем за осъществяването на такава сделка. Аз съм оптимист, възможно е", заяви Мас.

Дейвид Бекъм от своя страна бе малко по-премерен в думите си: "Винаги съм казвал, че искам най-добрите футболисти да носят фланелката на Интер Маями. Когато в началото започнахме този проект, хората казваха "този ще дойде, онзи ще дойде, Роналдо идва, Меси идва"".

"В края на краищата, от нас се иска да печелим, без значение дали с млади играчи или със звезди. Нашите фенове биха били щастливи да имаме големи имена, но ще бъдат дори по-щастливи, ако виждат момчета, които идват от школата ни и след това вдигат купата в Мейджър Лийг Сокър"", каза още бившият английски национал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шефът на американската МЛС се разсърди след коментар на Неймар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички